Tømrer- og Snedkervirksomheden Egon Olsen og Søn A/S er netop blevet kåret ved ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2022 i kategorien ”Årets Tømrer +50 ansatte”. Kåringen sker på baggrund af deres kunders anmeldelser, og fandt sted ved et stort awardshow i Cirkusbygningen i København i fredags.

– Jeg er er meget glad og stolt over, at vi vinder prisen som ÅRETS TØMRER. Det betyder rigtig meget for os og jeg er især stolt på vores medarbejderes vegne. Prisen er til dem, som et synligt bevis på den anerkendelse vores kunder giver os på baggrund af, den kundeservice de leverer hver dag. Vi har et stort fokus på at give gode kundeoplevelser lige fra de indledende snakke og tilbudsgivningen til udførelse af opgaven og oprydningen bagefter, siger Michael Hoff-Møller, Adm. Direktør i Egon Olsen & Søn A/S.

Det er tredje gang, Egon Olsen & Søn A/S vinder titlen og prisen som Årets Tømrer.

Udover prisen som Årets Tømrer, var Egon Olsen & Søn A/S også nomineret i kategorien Årets Arbejdsmiljø.

Et godt arbejdsmiljø er en del af vores kultur og fundamentet for vores forretning
Egon Olsen & Søn er i dag 75 ansatte fordelt på tømrer, snedkere, lærlinge og byggeledere. Det er vigtigt for virksomheden at værne om arbejdsmiljøet, og det har bl.a. ført til etableringen af en HR-funktion, der arbejder fokuseret med udvikling, trivsel og arbejdsglæde, og til udarbejdelse af en fælles guide omkring sikkerhed, som specificerer den adfærd og kultur de ønsker i virksomheden.

– Selvom vi ikke vandt prisen for Årets Arbejdsmiljø, så er jeg glad og stolt over nomineringen. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere kan gå glade på arbejde i et godt arbejdsmiljø, og det er noget, vi har arbejdet rigtig meget med. Sikkerhed, kvalitet og et godt arbejdsmiljø er fundamentet i vores kultur, og vi har kontinuerligt dialoger om, hvordan vi løbende kan tage initiativer, der bidrager til et endnu bedre og mere skånsomt arbejdsmiljø. Udover en række hjælpe- og værnemidler så handler det også om, at vi har en kultur, hvor der er tid til at planlægge og bruge den ekstra tid, det nogle gange kræver at bruge det rigtige udstyr til fx at undgå tunge løft eller holde orden for fx at undgå fald, fortæller Michael Hoff-Møller og slutter:

– Håndværksbranchen er fysisk arbejde, og vi bliver nødt til at værne om vores medarbejdere, så vi kan have dem hos os i mange år. Samtidig er det en udfordring at skaffe nok gode kvalificerede håndværkere, derfor er det vigtigt at have fokus på og arbejde med sit arbejdsmiljø. Vi har investeret en del i vores medarbejdere og deres trivsel, så vi kan fortsætte med at være en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker og fastholder branchens bedste folk og leverer kundeservice af høj kvalitet.