Din ekspert i forsikringsskader

Over 25 års erfaring med udbedring af forsikringsskader for samtlige selskaber har givet os en bred ekspertise på området. Vi har specialister, der kun beskæftiger sig med forsikringssager og derfor kan hjælpe og rådgive dig om forløbet. Når du henvender dig med en forsikringssag, kan vi reagere indenfor en time og dermed gøre forsikringsforløbet så kort som muligt.

Trygt for dig som skadeslidte

En forsikringsskade kommer aldrig belejligt, så vi skaber tryghed for dig som skadeslidte ved at være det gennemgående kommunikationsled. Du får en kontaktperson hos os, som i samspil med forsikringsselskaberne koordinerer opgaven mellem de involverede faggrupper og dig som skadeslidte.

Vi har stor forståelse for din situation og ved, hvor irriterende det er at stå med en skade. Vi har udbedret flere tusinde forsikringsskader og søger altid et positivt resultat trods et irriterende udgangspunkt.

For at sikre dig en høj kvalitet, samarbejder vi derfor også kun med håndværksmestre, som vi ved, er fagligt dygtige, og som en selvfølge optræder høfligt overfor dig som kunde.

Vores mål er din garanti

Vores mål er at være anerkendt som den bedste partner i skades- og forsikringsbranchen. Det er vigtigt, at udbedringen af skaden sker så hurtigt og effektivt som muligt. Vi stræber derfor efter at levere høj kvalitet hver gang, hvilket er din garanti for godt håndværksarbejde.

Vi samarbejder med diverse forsikringsselskaber over hele Sjælland. Du kan se en video her om vores rolle som håndværkstaksator, og hvordan et samarbejde foregår med et forsikringsselskab:

Skimmelsanering

Vi har bred erfaring med skimmelrenovering og kan rådgive om, hvordan en eventuel skade kan udbedres, og om det er nødvendigt at lave en skimmelsanering.

Tegn på skimmel

Synlig vækst af skimmelsvampe ses som mørke pletter, mug eller andre misfarvninger, men ofte er svampene skjult bag et tapet eller fodpanel. Selvom skimmelsvampene sidder skjult, kan du dog som regel lugte dem. Lugten kan beskrives som den lugt, mange kender fra kældre og sommerhuse, hvor der ikke er luftet tilstrækkeligt ud.

Sundhedsskadeligt

Skimmelvækst i din bolig forringer indeklimaet og kan give helbredsmæssige gener. Men skimmelsvampene kan kun vokse, hvor der er fugt. Det er derfor vigtig at få fjernet skimmelvæksten og udbedret årsagen til fugten, så skimmelvæksten ikke vender tilbage.

Viden og miljø

Vi benytter kun miljøvenlige produkter til fjernelse af skimmelsvamp, og vores medarbejdere er opdateret med den nyeste viden fra bl.a. Teknologisk Institut.

Vidste du?

… at skimmelvækst i boligen skyldes fugtmæssige problemer. Det er derfor ikke kun vigtigt at fjerne skimmelsvampen, men også at finde årsagen til fugten, så skaden kan udbedres, da skimmelsvampen ellers vender tilbage.

Referencer