Nye vinduer og døre

Trænger dine vinduer og døre til en udskiftning, eller vil du gerne lukke mere sollys ind i dit hjem, så kan vi hjælpe dig med rådgivning og montering.

Der er mange valg, du skal forholde dig til, når du vælger vinduer. Først og fremmest skal vinduet passe til huset og byggestilen.

Bor du i en større ejendom, skal du yderligere sikre dig, at du ikke kommer i problemer med bygningsreglementet. Et vindue kan ofte indgå som en flugtvej og skal derfor overholde nogle minimumskrav i forhold til redningsåbning. Men der er også en lang række andre spørgsmål, du skal tage stilling til.

Hvad skal mit nye vindue kunne?

Vinduer er i dag så godt isolerende, at der i langt mindre grad er tale om kuldenedfald foran et vindue. Det betyder en væsentlig forbedring af komfort og mindre varmeforbrug.

Vi anbefaler, at du tænker i komfort, når valget om nye vinduer skal træffes. Der er mange producenter og forslag til løsninger. Her er de seks vigtigste ting, du skal forholde dig til ved valg af nye vinduer/døre:

  • Varmetab
  • Lyd
  • Lys
  • Sikkerhed (herunder redningsåbning)
  • Ventilation
  • Vedligeholdelse

Som en sikkerhed for dig monterer vi kun vinduer, der er godkendt efter Dansk Vindues Certificering (DVC), hvilket er en uvildig kontrol af vinduer og døre, så de lever op til deres produktkrav. Dette betyder en ekstra garanti for dig som kunde.

Tilskudsordninger

Der er forskellige tilskudsordninger i forbindelse med energirenovering eller -forbedring. Kontakt os og hør nærmere om, hvad der er aktuelt og muligt i forbindelse med udskiftningen af dine vinduer.

Referencer