Egon Olsen & Søn A/S er finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER®

Tømrer- og Snedkervirksomheden Egon Olsen og Søn A/S er netop blevet nomineret til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2022 i hele to kategorier – Årets Tømrer og Årets Arbejdsmiljø. Nomineringerne sker på baggrund af deres kunders anmeldelser og for deres indsats på arbejdsmiljøområdet. Vinderne af den eftertragtede pris findes ved et stort awardshow i Cirkusbygningen i København den 21. og 22. april.

– Vi er naturligvis både glade for og stolte af den anerkendelse, som vores kunder giver os på baggrund af, den kundeservice vores medarbejdere leverer hver dag. Vi har et stort fokus på at give gode kundeoplevelser lige fra de indledende snakke og tilbudsgivningen til udførelse af opgaven og oprydningen bagefter, siger Michael Hoff-Møller, Adm. Direktør i Egon Olsen & Søn A/S.

Det er tiende gang, at Egon Olsen & Søn er nomineret i kategorien Årets Tømrer, og de er to gange tidligere gået hjem med titlen og prisen.

Et godt arbejdsmiljø er en del af vores kultur og fundamentet for vores forretning

Egon Olsen & Søn, har i de senere år oplevet en markant vækst og er i dag mere en 70 ansatte fordelt på tømrer, snedkere, lærling og byggeledere. I takt med væksten har det været vigtigt for virksomheden at værne om arbejdsmiljøet. Det har bl.a. ført til etableringen af en HR-funktion, der arbejder fokuseret med udvikling, trivsel og arbejdsglæde, og til udarbejdelse af en fælles guide omkring sikkerhed, som specificerer den adfærd og kultur de ønsker i virksomheden.

– I år er vi lidt ekstra stolte over nomineringen som Årets Arbejdsmiljø – for det er noget, vi virkelig har arbejdet med og brugt rigtig meget tid på. Sikkerhed, kvalitet og et godt arbejdsmiljø er fundamentet i vores kultur, derfor har vi kontinuerligt dialoger om, hvordan vi løbende kan tage initiativer, der bidrager til et endnu bedre og mere skånsomt arbejdsmiljø. Udover en række hjælpe- og værnemidler så handler det også om, at vi har en kultur, hvor der er tid til at planlægge og bruge den ekstra tid, det nogle gange kræver at bruge det rigtige udstyr til fx at undgå tunge løft eller holde orden for fx at undgå fald, fortæller Michael Hoff-Møller og fortsætter:

– Håndværksbranchen er fysisk hård og nedslidning kan være en udfordring. Samtidig er det en udfordring at skaffe nok gode kvalificerede , derfor er det vigtigt at have fokus på og arbejde med sit arbejdsmiljø. Vi har lagt en langsigtet strategi, der skal sikre, at vi bliver en endnu mere bæredygtig og ansvarlig virksomhed, og har bl.a. investeret en del i vores medarbejdere og deres trivsel, så vi kan fortsætte med at være en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker branchens bedste folk og leverer kundeservice af høj kvalitet.