Egon Olsen & Søn A/S | Langager 2, 2680 Solrød Strand |
Ring 5614 8090
+45 5614 8090

Monier Tagpartner™ 

/Monier Tagpartner™ 
Monier Tagpartner™ 2017-06-21T08:25:42+00:00

SMUKT OG EKSKLUSIVT MONIER-TAG

Monier-tegl- og betontagsten giver dit hus et smukt og eksklusivt udseende og et tag, der holder i mange år. Monier-tagmaterialer testes grundigt, og uanset om du vælger tegl- eller betontagsten, får du et tag, der kan modstå det hårde, nordiske klima.

Med Moniers store sortiment kan du finde et tag, der passer til alt fra parcelhuse og sommerhuse til slotte og herregårde.

Forundersøgelse af tagkonstruktionen

Alt efter, hvilket tag du har i forvejen, kan det være nødvendigt at forstærke tagkonstruktionen. Langt de fleste tagkonstruktioner skal forstærkes, når man skifter fra et let til et tungere tagmateriale som tegl- og betontagsten. Vi tilbyder gratis at undersøge, om din tagkonstruktion skal forstærkes og i så fald, hvordan det skal gøres.

Monier har designet et forstærkningssystem, så det er muligt at skifte fra f.eks. eternit til tegl eller beton. For flere informationer, spørgsmål eller tilbud er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere og lave egne beregninger på et nyt tag på www.monier.dk.

Monier Tagpartner™

Som certificeret Monier Tagpartner er vi specialuddannede til at oplægge tag fra Monier. Vi ved, hvilke spørgsmål, der helt naturligt dukker op, når du skal vælge nyt tag og har mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med alt fra at vælge og oplægge det korrekte undertag, til valg af tagsten og det nødvendige tilbehør.

Garanti og sikkerhed

Når du vælger en certificeret Monier Tagpartner, får du en tagdækker, der har papir på godt håndværk og god kvalitet. Det er din garanti for den bedste service, høj kvalitet og korrekte tekniske løsninger.

Certificeringen opnås og opretholdes gennem:
• Deltagelse i et omfattende uddannelsesforløb.
• Løbende stikprøvekontrol af det færdige tagarbejde.

Referencer

  • Egon Olsen