FÅ ET SMUKT, EKSKLUSIVT MONIER TAG

Monier tegl- og betontagsten giver dit hus et smukt og eksklusivt udseende, og et tag der holder i mange år. Monier tagmaterialer er testet grundigt, og uanset om du vælger tegl- eller betontagsten, får du et tag, der kan modstå det hårde, nordiske klima.

Med Moniers store sortiment kan du finde et tag, der passer til alt fra parcelhuse og sommerhuse til slotte og herregårde.

Monier er blevet en del af BMI Danmark

Det kendte Monier tag beholder sit navn, men Monier Tagpartner er blevet til BMI RoofPro.
Du får stadig samme høje kvalitet.

Læs mere her

Forundersøgelse af tagkonstruktionen

Det kan være nødvendigt at forstærke tagkonstruktionen, når du skal have lagt nyt Monier tag. De fleste tagkonstruktioner skal forstærkes, når du skifter til et tungere tagmateriale som tegl- og betontagsten.

Vi tilbyder gratis at undersøge, om din tagkonstruktion skal forstærkes, og i så fald hvordan det skal gøres.

Monier har designet et forstærkningssystem, så det er muligt at skifte fra f.eks. eternit til tegl eller beton. Hvis du vil vide mere eller have tilbud på et nyt Monier tag, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også læse mere og lave egne beregninger på et nyt tag på www.monier.dk.

BMI RoofPro (Monier Tagpartner™)

Som certificeret BMI RoofPro (tidl. Monier Tagpartner) er vi specialuddannede til at oplægge tag fra Monier. Vi ved hvilke spørgsmål, der helt naturligt dukker op, når du skal vælge nyt tag. Vi har mange års erfaring med at hjælpe vores kunder med alt fra at vælge og oplægge det korrekte undertag, til valg af tagsten og det nødvendige tilbehør.

Sikkerhed for godt håndværk

Når du vælger en certificeret BMI RoofPro (Monier Tagpartner), får du en tagdækker, der har papir på godt håndværk og god kvalitet. Det er din garanti for den bedste service, høj kvalitet og korrekte tekniske løsninger.

Certificeringen opnås og opretholdes gennem:

  • Deltagelse i et omfattende uddannelsesforløb.
  • Billeddokumentation af taglægningen.
  • Løbende stikprøvekontrol af det færdige tagarbejde.

Referencer