Din sikkerhed for kvalitet

Vi tilstræber at blive specialister på så mange kvalitetsprodukter som muligt. Derfor har vi løbende efteruddannelse af vores trofaste medarbejdere, så de altid er opdateret på den seneste udvikling. Det giver sikkerhed for kvalitet.

Vi er i dag certificeret BMI Roofpartner. Det betyder, at der stilles krav til vores kvalitetssikring, og at vores tømrersvende, der arbejder med tage, løbende efteruddannes.

Vi er med i Byg Garanti

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garanti.

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker med op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Byg Garanti dækker arbejder, der er udført for private kunder på deres private bolig:

  • én- eller to-familieboliger
  • forbrugerens egen ejerlejlighed eller andelsbolig
  • sommerhuse
  • privatbolig i forbindelse med blandet bolig- og erhvervsejendomme, herunder stuehuse til landbrug
  • lejeboliger, hvis arbejdet bestilles og betales af lejeren selv

Læs mere om Byg Garanti

Vores kunder har kåret os til Årets Tømrer

I 2023 blev vi for fjerde gang kåret til “Årets Tømrer +50 ansatte” ved ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2023. Kåringen er et resultat af vores kunders positive feedback og en håndgribelig anerkendelse af den kundeservice vores medarbejdere leverer hver eneste dag. Det er vi meget stolte af.

Vi har et stort fokus på at give gode kundeoplevelser lige fra tilbudsgivningen til udførelsen af opgaven og oprydningen bagefter. Prisen er resultatet heraf.