Det er en stolt og glad Michael Hoff-Møller, der har modtaget nyheden om, at Egon Olsen & søn A/S er udråbt som finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® i kategorien Årets tømrer (20+ ansatte)  Vinderne af den eftertragtede pris findes den 2. og 3. april 2020 i Cirkusbygningen i København. ”Vi knokler hver dag for at yde en god service, så vi er naturligvis stolte over den anerkendelse, som ligger i finalepladsen,” siger direktør Michael Hoff-Møller

Når kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020 finder sted torsdag og fredag d. 2. og 3. april i Cirkusbygningen i København, vil også Solrød være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow. Egon Olsen & søn A/S, der har hjemme i Solrød, er nemlig finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020 i kategorien Årets tømrer (20+ ansatte)

Blandt landets bedste håndværkere
Håndværksfirmaer, fordelt på 24 forskellige fagkatergorier har opnået at blive udråbt som finalist baseret på de kundeanmeldelser de modtaget på landets største anmeldelseside for håndværkere www.anmeld-haandvaerker.dk. Virksomheden er blandt landets bedst anmeldte håndværkere, og deltager i kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020.
– Hver dag, kæmper vi for at levere den bedste service til vores kunder. Vi er naturligvis glade for, og stolte af den anerkendelse, en finaleplads til ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020 giver, fortæller direktør Michael Hoff-Møller som står i spidsen for Egon Olsen & søn A/S

Det går fremad for håndværkerne
De tusindvis af håndværksfirmaer, som er anvender www.anmeld-haandvaerker.dk, vurderes løbende af deres kunder på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020:
”Det er nu niende år vi afholder awardshowet. Året 2020 har vist sig at være endnu et rekordår. Feltet har aldrig været større. Siden sidste år har vi afviklet awardshowet over to dage. Og i 2020 med en stor fremgang i antallet af finalister. Den samlede karakterskala ligger forsat høj på 4,75 ud af 5.0.” – og Peter Birkelund fortsætter; ”Vi har de seneste år set en klar stigende tendens i danskernes opfattelse af god kundeservice fra håndværkere. I dag er der fuld fokus på kundeservicen, og det skaber mange tusinde gode byggeoplevelser hos danske boligejere.”

Ser frem til den store aften
Michael Hoff-Møller fra Egon Olsen & søn fortæller om firmaets forventninger:
– Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets tømrer 20+ ansatte. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud. Adam Duvå Hall, kendt fra bl.a. TV2 Go’ morgen, vil føre 2.000 håndværkere gennem aftenerne.