Finalist som Årets Tømrer 2019

For 7. gang i træk er Egon Olsen & Søn A/S nomineret til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2019 i kategorien ”Årets Tømrer (20+ansatte)”.

Det er anmeldelser fra kunderne på anmeldelsesportalen www.anmeld-haandvaerker.dk, der danner baggrund for kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2019. Over 5000 håndværksfirmaer har fået anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk. Og her er Egon Olsen & Søn A/S altså en af finalisterne til prisen som Årets Tømrer (20+ansatte).

Vi har dagligt stort fokus på at yde den perfekte kundeservice, da vi ved, at det afspejles i de anmeldelser vi får fra kunderne. Derfor er vi naturligvis stolte af at opnå denne anerkendelse, som en finaleplads til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2019 er udtryk for.

Alle håndværksfirmaer på anmeld-haandvaerker.dk vurderes løbende af deres kunder på fem parametre: aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. ”Det er derfor en kæmpe cadeau til vores medarbejdere at være nomineret. Og det vakte både stolthed og glæde, da vores medarbejdere modtog nyheden om nomineringen,” siger Michael Hoff-Møller.

Prisuddelingen til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2019 finder sted i Cirkusbygningen i København den 10. og 11. april. ”Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets Tømrer (20+ ansatte). Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud,” slutter Michael Hoff-Møller.