Vi har igennem årene doneret penge til mange forskellige formål. Vi har ikke været i tvivl om, at det har været meningsfyldt og givet udbytte for den enkelte organisation, men vi har ikke set effekten.

I år har vi prøvet noget nyt. Vi har doneret en oplevelse, i form af et trylleshow med Henrik Svanekjær, til Julemærkehjemmet i Roskilde. Her kunne vi én til én se glæden, begejstringen og forbløffelsen i børnenes, men også i medarbejderne øjne.

Det var en skøn oplevelse for alle på Julemærkehjemmet i Roskilde – og virkelig dejligt for os at se, hvor stor glæde et sponsorat kan bringe.

Vi glemmer tit at anerkende den kæmpe indsats, de ansatte i organisationerne yder, men de fortjener stor ros for deres arbejde. På Julemærkehjemmet er de årsagen til, at børnene lærer, at de er gode nok, præcis som de er!