Egon Olsen & Søn A/S | Langager 2, 2680 Solrød Strand |
Ring 5614 8090
+45 5614 8090

Sponsorater kan også være oplevelser, der giver mening og glæde

/Sponsorater kan også være oplevelser, der giver mening og glæde

Sponsorater kan også være oplevelser, der giver mening og glæde

Vi har igennem årene doneret penge til mange forskellige formål. Vi har ikke været i tvivl om, at det har været meningsfyldt og givet udbytte for den enkelte organisation, men vi har ikke set effekten.

I år har vi prøvet noget nyt. Vi har doneret en oplevelse, i form af et trylleshow med Henrik Svanekjær, til Julemærkehjemmet i Roskilde. Her kunne vi én til én se glæden, begejstringen og forbløffelsen i børnenes, men også i medarbejderne øjne.

Det var en skøn oplevelse for alle på Julemærkehjemmet i Roskilde – og virkelig dejligt for os at se, hvor stor glæde et sponsorat kan bringe.

Vi glemmer tit at anerkende den kæmpe indsats, de ansatte i organisationerne yder, men de fortjener stor ros for deres arbejde. På Julemærkehjemmet er de årsagen til, at børnene lærer, at de er gode nok, præcis som de er!

2019-01-28T09:45:48+00:00
  • Egon Olsen