Egon Olsen & Søn A/S finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2018
Det er en glad Michael Hoff-Møller, der har modtaget nyheden om, at Egon Olsen & Søn A/S er finalist for femte år i træk til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ i kategorien “Årets Tømrer (10+ ansatte)”. Vinderne af den eftertragtede pris kåres 5. april 2018 i Cirkusbygningen i København. ”Vi bestræber os hver dag for at yde en ekstraordinær service, så vi er naturligvis stolte over den anerkendelse, som ligger i finale pladsen,” siger Michael Hoff-Møller.

Når kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2018 finder sted torsdag d. 5. april i Cirkusbygningen i København, vil også Solrød være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow. Egon Olsen & Søn a/s, der har hjemme i Solrød strand, er nemlig finalist til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2018 i kategorien “Årets Tømrer (10+ ansatte)”.

God service og godt håndværk giver god mening for alle.
Virksomheden er således blandt de i alt 138 håndværksfirmaer fordelt på 23 forskellige kategorier, som har fået bedst respons fra kunderne det seneste år på anmeldelses portalen anmeld-haandvaerker.dk, der danner baggrund for kåringerne af ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2018.
– Vi bestræber os hver dag på at yde en ekstraordinær service over for kunderne. Derfor er vi naturligvis glade for og stolte af den anerkendelse, som nomineringen til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2018 er udtryk for, fortæller Michael Hoff-Møller, som står i spidsen for Egon Olsen & Søn A/S.

Det går fremad for håndværkerne
De tusindvis af håndværksfirmaer, som er tilmeldt anmeld-haandvaerker.dk, vurderes løbende af deres kunder på parametrene aftale, kommunikation, pris, tilfredshed og oprydning. Og her kan der ses en tydelig positiv udvikling, fortæller Peter Birkelund, der er medstifter af bygogbolig.dk, som står bag både www.anmeld-haandvaerker.dk og ÅRETS HÅNDVÆRKER™ 2018:
– Det er nu syvende år vi afholder awardshowet – og igen kan der spores fremgang på flere parametre. Tilfredsheden hos kunderne var sidste år 4,79 – og i år er den steget til 4,80. Samlet set er gennemsnittet fortsat 4,77 som var rekorden fra sidste år. Det går fortsat fremad for håndværkerne, som bliver stadigt bedre til at levere den gode serviceoplevelse hos kunderne.

Ser frem til den store aften
Michael Hoff-Møller fra Egon Olsen & Søn a/s fortæller om firmaets forventninger:
– Vi ser frem til en fantastisk aften i Cirkusbygningen og håber selvfølgelig, at vi kommer til at stå på scenen som vindere af prisen som Årets tømrer +10 ansatte. Det bliver spændende at se, hvordan det falder ud.