Bestyrelsesarbejde er hverdagskost for erhvervsikonet Lars-Christian Brask, men tillægsordet ’tømrer’ er en ny ingrediens, der skal pryde hans allerede imponerende CV. For nyligt tiltrådte han som bestyrelsesformand i tømrerfirmaet Egon Olsen & Søn A/S.

”Egon Olsen & Søn er en fantastisk virksomhed, som jeg har lyst til at repræsentere. Jeg har selv været kunde og mærket, at firmaet leverer den kvalitet og kundeservice, der skal til. Virksomheden har opbygget et godt brand, og jeg ser potentiale i den ledelsesmæssige holdning og kultur, der er oparbejdet ved at gå atypiske veje,” siger 50-årige Lars-Christian Brask om sin nye post.

Ja tak til ambitiøs virksomhed

Lars-Christian Brask, bankdirektør, iværksætter, finans- og forretningsmand, har allerede lagt en actionplan med den nuværende bestyrelse og forklarer, at forandringerne ikke bliver markante. ”Virksomheden har allerede oparbejdet den kultur, der skal til, så det handler om at bevare den høje kvalitet og blot løfte det hele en tand højere. Mange siger de vil, men de færreste kan, Egon Olsen & Søn både vil og kan, og en ambitiøs virksomhed lægger jeg gerne kræfter i,” fortæller Lars-Christian Brask.

Ryste håndværksbranchens ry

Med ansættelse af en professionel bestyrelsesformand viser Egon Olsen & Søn ambitioner om at skabe en virksomhed, der på sigt kan give håndværksbranchen et nyt og bedre ry. ”De søm og skruer, vi slår i, er jo de samme, men vi kan adskille os i måden, vi driver virksomhed ved for eksempel at passe godt på vores medarbejdere. Denne filosofi har blandt andet resulteret i en finaleplads om at blive Årets Arbejdsplads, da en medarbejder indstillede os efter blot tre måneders ansættelse. Denne lyst til at udmærke sig deler Lars-Christian, hans erfaring vil bidrage positivt til vores firma, og jeg ser frem til, hvad vi kan drive det til,” fortæller Michael Hoff-Møller, adm. direktør for Egon Olsen & Søn, om det kommende samarbejde.

Om Egon Olsen & Søn A/S:

Virksomheden blev grundlagt i 1923 og har til huse i Solrød. I dag er der 56 medarbejdere (29 svende, 12 lærlinge, 8 konduktører og resten administration). Firmaets primære arbejdsområde er forsikringssager på det meste af Sjælland. Herefter boligselskaber, erhvervsbyggeri og opgaver for private. I 2012 blev der afsluttet over 3000 sager. Egon Olsen & Søn er i vækst og blev i 2012 Gazelle for 3. år i træk og var samme år indstillet til Entrepreneur of the Year. I år er virksomheden finalist i 3F’s konkurrence om at blive Årets Arbejdsplads, der afgøres på 3F’s kongres d. 14. september. Foruden en professionel bestyrelse, ansatte virksomheden i marts 2013 en videnpilot uddannet cand.comm. til at varetage PR- og trivselsopgaver.

Nyhed fra d. 16. august 2013