Det betaler sig at bruge trustpilots. Med flotte anmeldelser på www.anmeld-haandvaerker.dk, er Egon Olsen & Søn A/S nomineret til Årets Tømrer 2014. Bevæggrunden er 112 anmeldelser leveret af tilfredse kunder. Tømrerfirmaet har været igennem udvælgelse blandt mere end 2000 andre virksomheder.

Da virksomhedens tillidsmand Carsten Berggrein hørte om nomineringen, tænkte han ved sig selv “ja, hvorfor ikke”, og fortæller med et lille grin, at nu har virksomheden prøvet så mange ting, så hvorfor ikke også dette.

– “Vi er selvfølgelig stolte over det, for man bliver jo kun nomineret, hvis man kan et eller andet. Det er skidegodt gået af os alle, og vi stikker tommelfingrene frem,” uddyber han.

Kundeanmeldelser øger arbejdsglæden

Karaktererne givet i det forgangne år, vidner om gode oplevelser indenfor alle de 13 kategorier, der er lavet på anmeld din håndværker. Hos Egon Olsen & Søn A/S er der arbejdet konkret med brugen af værktøjet. Der er produceret postkort til uddeling hos kunderne, og internt oplyses der regelmæssigt om, hvad anmeldelserne betyder for firmaet.

“-Én ting er den kvalitetsstempling og synlighed, det giver, noget andet, og endnu vigtigere, er det interne skulderklap og den anerkendelse, det giver vores dygtige medarbejdere. Forleden råbte en af vores konduktører højt fra sit kontor, da han læste en ny anmeldelse. Han var stolt, og den stolthed videregav han telefonisk til den ansvarlige svend. Sådan noget skaber arbejdsglæde og motiverer alle medarbejdere til at give kunderne en håndværksmæssig oplevelse ud over det sædvanlige,” forklarer PR- og trivselsansvarlig Mitzi Håkansson.

Og vinderen er…

Årets vindere belønnes ved Awardshowet Årets Håndværker 2014, hvor en professionel fagjury for tredje år i træk, kårer de dygtigste håndværkere. Direktør Peter Birkelund fra anmeld-haandvaerker.dk udtaler,”Igen i år kårer vi håndværkere fra hele Danmark i 13 fagkategorier. Vinderne præmieres med bronzestatuetten “Smiley håndværk – din garanti” og den ganske specielle ære, det er at kalde sig Årets Håndværker 2014.”

Selve kåringen af Årets Håndværkere sker i Cirkusbygningen d. 8. april 2014.
Egon Olsen og Søn A/S beliggende i Solrød er i år nomineret til Årets Tømrer 2014.
Virksomheden er grundlagt i 1923 og har i dag 58 medarbejdere (44 i marken og 14 på kontor). Firmaets primære arbejdsområde er forsikringssager på det meste af Sjælland. Herefter boligselskaber og opgaver for private. I 2013 blev virksomheden præmieret som Danmarks bedste private arbejdsplads af 3F samt kåret til supergazelle med tre tidligere statuetter i rygsækken.

Henrik og Michael

Nyhed fra d. 5. marts 2014