Er du drevet af faglighed, detaljer og ledelse i en travl hverdag, i selskab med engagerede kollegaer? Så er denne stilling som Entreprise-/byggeleder lige noget for dig.

I vores Entrepriseteam, vil du være en del af et stærkt, tværfagligt hold bestående af en Entrepriseleder og to andre byggeledere. Sammen vil I dække en bred vifte af byggeteknisk, økonomisk og juridisk indsigt, så svære beslutninger aldrig træffes alene.

Som Entreprise-/byggeleder vil du få ansvaret for samarbejdet med kunder, svende og leverandører. Du vil få det overordnede ansvar for at planlægge dine projekter, herunder indkøb af materialer, planlægning af svende, kvalitetssikring samt forventningsafstemning med kunderne. Det er din opgave at sikre et godt arbejdsmiljø for svendene, samt at evt. underentreprenører følger arbejdsmiljølovgivningen.

Dine opgaver

Vi søger en erfaren profil som kan indgå i de overordnede dispositioner med ledelsen omkring de generelle aftaler og strategier for udviklingen af Entrepriseafdelingen. Du deltager aktivt i opfyldelsen af de økonomiske mål der er fastsat i samarbejde med ledelsen og økonomiafdelingen. Derudover vil din dagligdag bestå af salg, procesoptimering, indkøb samt samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere.

Vi arbejder primært med faste kunder, men er også kundeopsøgende hvis kunden har de samme værdisæt som os – høj moral og faglig stolthed, hvor grundighed og ærlighed er omdrejningspunktet for samarbejdet med vores kunder. Vi er sjældent på licitationsmarkedet, og bestræber os på langvarige samarbejdsrelationer.

Vi udfører typisk opgaver i spændet mellem 100.000 kr. og 8.000.000 kr.

Egon Olsen & Søn A/S tilbyder

Som arbejdsplads vægter vi læring og videndeling højt i vores daglige arbejde. Du vil spille en central rolle i Entrepriseafdelingen, og fungere som svendenes nærmeste kontakt i det daglige arbejde.

Arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø er en kerneværdi hos os. Vi kommunikerer åbent, men altid respektfuldt, og vi er stolte af at levere et højt kvalitetsniveau i vores arbejde – hver dag og både hos vores kunder og på kontoret.

Som Entreprise-/byggeleder hos Egon Olsen & Søn A/S vil du spille en central rolle i vores daglige drift. Du vil få mulighed for at præge din egen arbejdsdag og bidrage til udviklingen af Entrepriseafdelingen. Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, pension, sundhedssikring og tandforsikring samt en fleksibel hverdag. Arbejdsglæde er en høj prioritet for os, fordi vi ved, at vores medarbejdere er vores mest værdifulde ressource. Vi lægger vægt på en nærværende ledelse i vores teams og prioriterer løbende sociale arrangementer på tværs af virksomheden.

Sådan ansøger du

Din erfaring inden for alle de nævnte opgaveområder er ikke afgørende – vi søger den rette kandidat, der passer godt ind i teamet og er villig til at bidrage positivt til fællesskabet.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til: michael@egon-olsen.dk

Hvis du gerne vil vide mere om denne stilling, er du velkommen til at kontakte Adm. direktør Michael Hoff-Møller på tlf. 23 31 33 48 eller på michael@egon-olsen.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om Egon Olsen & Søn A/S

Egon Olsen & Søn A/S er en tømrervirksomhed med 70 medarbejdere beliggende i Solrød Strand. Vi udfører tømrerarbejde inden for entreprise, forsikring og service i Storkøbenhavn og på Sjælland. I 2023 har vi fejret 100-års jubilæum.

Vi har en familiær ånd, hvor du vil møde fleksible forhold med respekt for balance mellem arbejds- og familieliv.

Virksomheden omsætter årligt for 75 mio. og er fortsat i vækst.

Michael Hoff-Møller
Michael Hoff-MøllerAdm. direktør
Tlf. 23 31 33 48