Vi søger en serviceleder til ledelse af vores serviceafdeling, samt koordinering og styring af tømreropgaver. Erfaring fra lignende stilling prioriteres. Er du uddannet tømrer, muligvis suppleret med en uddannelse som byggeleder, eller har du anden erfaring som leder? Og søger du et godt arbejdsmiljø med gode og ordnede arbejdsforhold, hvor du selv har stor indflydelse til at præge og videreudvikle vores serviceafdeling? Så er det måske dig vi søger!

Vi er en tømrerentreprenør med 75 medarbejdere, beliggende i Solrød Strand. Vi søger en serviceleder der formår at holde mange bolde i luften, og som kan planlægge sig ud af opgaverne.

Serviceafdelingen består af dig som serviceleder, én konduktører, 4 svende, samt 1-2 lærlinge. Med dig ved roret vi vil gerne vækste afdelingen.
Du vil referere til den adm. direktør.

Dine daglige opgaver vil være

  • Tilbudsgivning og kontakt med kunder, boligselskaber, køkkenfirmaer, m.fl.
  • Planlægning af serviceopgaver og fordeling af daglige opgaver.
  • Dagligt personaleansvar for din afdeling.
  • Varetagelse af den løbende kvalitetskontrol.
  • At vurdere og beslutte byggetekniske løsninger.
  • Vedligeholdelse af kunderelationer samt at være opsøgende på nye kunder.

Om dig

Vi søger dig som har en alsidig indsigt i tømrerfaget og et bredt netværk i byggebranchen. Vi ser gerne at du har erfaring fra en lignende stilling. Du har et stort servicegen og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde til den aftalte tid og i god kvalitet, så kunderne oplever en professional samarbejdspartner. Vi forventer at du har overblik og går struktureret til opgaverne, så kunderne får en god oplevelse hele vejen igennem projektet. Du er engageret og god til at samarbejde, og du kan kommunikere klart og tydeligt med svendene, med et smil på læben.

Vi tilbyder

En uhøjtidelig arbejdsplads med en god holdånd og et godt arbejdsmiljø. Du får dygtige, erfarne kollegaer, der giver sparring og hjælper hinanden.

Der tilbydes en lønpakke efter kvalifikationer, pension med sundhedsforsikring samt firmabil på gule plader eller mulighed for kørselsgodtgørelse.

Ansøgning og CV

Ansøgning og CV sendes til job@egon-olsen.dk. Vi afholder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Michael Hoff-Møller
Michael Hoff-MøllerAdm. direktør
Tlf. 23 31 33 48